Tarık Kaplan kime “haysiyetsiz” dedi

Tarık Kaplan kime “haysiyetsiz” dedi

MHP Milletvekili aday adayı Tarık Kaplan, Sarıçam İlçe Teşkilatındaki ziyaretinde çok tartışılacak ifadeler kullandı.

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Tarık Kaplan, MHP Sarıcam İlçe Başkanlığını ziyaretinde yüzlerce partiliye hitaben konuşma yaptı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Tarık Kaplan`ın kullandığı sert sözler tartışma yaratacak cinstendi.

Cumhuriyet rejiminin değiştirilmek istendiğini, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan cumhuriyetin bütün kazanımlarının ve hak, hukuk, adalet kavramlarının yok edilmeye çalışıldığını belirten Tarık Kaplan’ın konuşmasının bir bölümünde kullandığı sert sözler dikkat çekti.

TARIK KAPLAN A GORE HAYSIYETSIZ OLANLAR KIMLER?

Tarık Kaplan, "MHP Milletvekili aday adaylarını dikkatle takip edin. Gece gündüz dağlarda, köylerde, kasabalarda yıllardır bu partiye emek vermiş insanlarsınız. Bugün size gelip sizlerden destek isteyen tüm aday adaylarını dikkatle takıp etmek ve 7 Nisan’da belirlenecek milletvekili aday listelerinden sonra bugünkü aday adaylarının davranışlarını takip etmek sizlerin hakkıdır.

Adaylar kim olursa olsun. Eğer bugün bu aday adaylarımız televizyonlarda, radyolarda, sizlerin huzurunda vatan parçalanıyor, millet bölünüyor şeklinde konuşmalar yapıyorsa, bu kadar şehit vermiş, bedel ödemiş, mağduru, mazlumu, yetimi bu kadar çok bir hareketin nüfuzunu kullanıyorsa, sonra da listelerde olmadığı için, ya da listeleri beğenmediği için 8 Nisan’dan sonra farklı siyasi yollara sapmaya çalışırsa,  dün söylediklerini inkar ederse bu insanlar namussuzdur, haysiyetsizdir. Bunu deneyecek kim olursa olsun, bensem de yakamıza yapısın, hesap sorun" dedi.

Tarık Kaplan siyasetin nasip kısmet işi olduğunu, kendisinin listelerde dilediği yerlerde olmasa bile 8 Haziran’a kadar durmayacağını, 8 Haziran’a kadar Türk Milliyetçilerine uykunun haram olduğunu söyledi.

MHP Aday adaylarından listelerdeki sıralamayı beğenmeyerek farklı siyasi arayışlara girecek kişiler olmaması gerektiğini, bunu deneyecek kişilerin Türk Milliyetçileri nazarında haysiyetsiz ve onursuz kabul edileceğini söyledi.

 

MHP kamuoyunun Tarık Kaplan’ın bu sözlerine nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.